29 вересня 2020 р. 20:29

Інспектора Держпраці в Одесі затримали після отримання 5 тисяч доларів

Інспектора Держпраці в Одесі затримали після отримання 5 тисяч доларів

Прокурори Одеської місцевої прокуратури № 3 спільно зі слідчими Приморського відділу поліції затримали головного державного інспектора одного із відділів Управління з питань праці ГУ Держпраці в Одеській області.

Як зазначають в прокуратурі, його затримали одразу після одержання 5 тисяч доларів США хабаря.

З’ясовано, що службовець вимагав від представника підприємства неправомірні кошти за не проведення інспекційної перевірки щодо додержання законодавства про працю на автогазозаправній станції.

На теперішній час триває проведення невідкладних слідчих дій, після яких будуть вирішені питання щодо оголошення особі про підозру та обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, направлено до суду обвинувальний акт відносно посадовця Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Одеській області, який обвинувачується у одержанні неправомірної вигоди службовою особою. 

Нагадаємо також, що прокурори обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно колишнього керівника Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій в Одеській області, підозрюваного у службовій недбалості.

Поділитися