11 вересня 2020 р. 16:23

Експосадовець «Укрзалізниці» отримав 100 тисяч компенсації за житло, в якому не жив

Експосадовець «Укрзалізниці» отримав 100 тисяч компенсації за житло, в якому не жив

Поліцейські Малиновського відділу повідомили про підозру колишньому начальнику одного із структурних підрозділів Регіональної філії «Одеська залізниця».

Як зазначили у пресслужбі прокуратури Одеської області, його підозрюють у службовому підробленні та заволодінні бюджетними коштами.

За даними слідства, з серпня 2017 року по листопад 2018 року посадовець подавав сфальсифіковані заяви на одержання компенсації за оренду житла, де фактично жодного дня не мешкав.  

До заяви зловмисник  долучав підроблені заздалегідь документи, а саме договір оренди однокімнатної квартири та витяг з Держреєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності.

В подальшому, на підставі зазначених сфальсифікованих документів Укрзалізниця компенсувала підозрюваному витрати з оренди житла на загальну суму майже 100 тисяч гривень.

Нагадаємо, Служба безпеки України повідомила про викриття в Києві одного з організаторів схеми розкрадання бюджетних коштів пасажирського вагонного депо станції «Одеса-Головна», який переховувався від слідства.  

Раніше повідомлялося, що Одеській залізниці недоплачують компенсації за перевезення громадян пільгових категорій.

Також нагадаємо, що  з  Одеської залізниці відправили експериментальний контейнерний поїзд до Роттердаму. Перевезення було здійснене за новим маршрутом через прикордонний перехід Мостицька-2/Медика безпосередньо до станції Роттердам.

Поділитися