18 квітня 2020 р. 17:04

Замість офісу купив будинок: експосадовця державної організації в Одеській області підозрюють у нецільовому використанні коштів

Замість офісу купив будинок: експосадовця державної організації в Одеській області підозрюють у нецільовому використанні коштів

Прокурори прокуратури Одещини повідомили про підозру у зловживанні службовим становищем та нецільовому використанні бюджетних коштів колишньому директору однієї з державних організацій регіону.

Про це повідомили у пресслужбі Одеської області. 

За версією слідства, призначений на посаду службовець повен був придбати за бюджетні кошти нежитлові будівлі для розміщення у них спеціальної адміністрації та співробітників організації.

Натомість, використовуючи службове становище, посадовець уклав з громадянкою договір купівлі-продажу на житловий будинок з господарськими спорудами в Біляївському районі. Звісно, такий будинок не переведений у нежитловий фонд та не пристосований для використання як офісна будівля.

На підставі вчиненого правочину на рахунок жінки переведено 4,4 млн гривень бюджетних коштів. Наразі до суду готується клопотання про застосування підозрюваному запобіжного заходу.

Нагадаємо, за клопотанням прокурорів Одещини організатора умисного знищення майна однієї з баз відпочинку у Затоці взяли під варту.

Поділитися