17 вересня 2020 р. 12:20

Ексдиректора Білгород-Дністровського КП оштрафували за підробку документів

Ексдиректора Білгород-Дністровського КП оштрафували за підробку документів

Білгород-Дністровський міськрайонний суд визнав ексдиректора КП «Автотранссервіс» Сергія Азарсанова винним в підробці документів та оштрафував його на 1 тисячу 700 гривень.

Як йдеться у вироку суда, окрім цього йому заборонили обіймати посади, пов`язанні з організаційно-розпорядчими функціями строком на один рік.

В грудні 2018 року комунальник, маючи умисел на складання договору оренди між Публічним акціонерним товариством «Північтранс» та комунальним підприємством «Автотранссервіс» роздрукував підроблений договір оренди та акт приймання передачі майна на територію (тверде покриття), площею 3 тис. кв.м, та робоче приміщення, площею 12 кв. м та  критий бокс з оглядовою ямою, площею 60 кв. м.

Договір повинен був укладатись за участю третьої сторони виконавчого комітету Білгород-Дністровської міської ради, який і є власником вказаного майна, але у виконкомі не знали про цю угоду. 

Директор ПАО «Північтранс» також був необізнаним про незнання виконкому та підписав угоду. Сергій Азарсанов визнав провину та пішов на угоду зі слідством.  

Нагадаємо, у серпні прокурори Білгород-Дністровської місцевої прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно керівника одного з комунальних підприємств Затоківської селищної ради, який підозрюється у службовому підробленні та розтраті понад 260 тисяч гривень бюджетних коштів.

Поділитися