17 червня 2020 р. 18:16

Двох працівників Державної міграційної служби в Одеській області підозрюють у хабарі

Двох працівників Державної міграційної служби в Одеській області підозрюють у хабарі

Прокуратура Одеської області повідомила про підозру двом співробітникам Головного управління Державної міграційної служби України в Одеській області у скоєні корупційного злочину.

Про це повідомили у пресслужбі прокуратури.

За даними слідства, керівник одного із відділів одеської міграційної служби та головний спеціаліст цього ж відділу, діючи за попередньою змовою, вимагали та одержали 1 тисячу 300 доларів США хабара за продовження строку перебування іноземця на території України і безперешкодне оформлення дозволу на імміграцію в Україну.

Нагадаємо, прокуратура повідомила про підозру двом працівникам одного з батальйонів Управління патрульної поліції в Одеській області Департаменту патрульної поліції у перевищенні службових повноважень із застосуванням насильства. 

Нагадаємо також, що прокурора Роздільнянської місцевої прокуратури викрили під час отримання хабара. Про це повідомили у пресслужбі Державного бюро розслідувань. У ДБР заявили, що прокурор отримав від місцевого мешканця 4 тисяч доларів США  за закриття кримінального провадження та непритягнення його до кримінальної відповідальності за фактом викрадення людини.

Також прокурори Одещини скерували до суду обвинувальний акт стосовно головного державного інспектора одного з постів Одеської митниці, якого підозрюють у корупції.

Раніше прокурори Спеціалізованої антикорупційної прокуратури завершили досудове розслідування у справі стосовно осіб, які намагались надати неправомірну вигоду у розмірі 5 мільйонів доларів США голові Фонду державного майна України.

Поділитися