20 серпня 2020 р. 17:27

Двох посадовців Чорноморського КП підозрюють в зловживанні службовим становищем

Двох посадовців Чорноморського КП підозрюють в зловживанні службовим становищем

Прокурори Іллічівської місцевої прокуратури повідомили про підозру двом посадовцям комунального підприємства у зловживанні службовим становищем.

Як повідомили у пресслужбі прокуратури Одеської області, за версією слідства, головний інженер одного із комунальних підприємств Чорноморська, зловживаючи своїм службовим становищем в інтересах третіх осіб, вніс недостовірні дані до актів виконаних робіт з ремонту та облаштуванню майданчика для стрітболу.

В свою чергу, начальник технічного відділу зазначеного підприємства перевірила та підписала акти виконаних робіт, достовірно знаючи, що внесені дані не відповідають дійсності.

Слід зазначити, що вартість проведення робіт за договором становила майже 800 тисяч гривень. Ці кошти були перераховані з місцевого бюджету на рахунок підрядника, однак фактично роботи виконані усього на 228 тисяч гривень.

Зважаючи на вищезазначене, фізичній особі – підприємцю, яка займалася капремонтом майданчика, повідомлено про підозру у заволодінні бюджетними коштами шляхом зловживання службовим становищем.

Нагадаємо, слідчі теруправління Державного бюро розслідувань завершили досудове розслідування відносно керівництва Головного управління Державної міграційної служби України в Одеській області, а також трьох посібників–підприємців.

Поділитися