22 квітня 2020 р. 17:22

Другий раз за місяць: в Одесі знову вибухнула саморобна бомба

Другий раз за місяць: в Одесі знову вибухнула саморобна бомба

Вибух пошкодив дах та частину стіни торговельного павільйону, а також розташованої впритул споруди, але постраждалих немає.

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції в Одеській області. 

Про подію, яка сталася вчора, 21 квітня, близько дванадцятої години ночі на вул. Марсельській до поліції повідомила місцева жителька. На місці вибуху працювали слідчо-оперативна група Суворовського ВП, спеціалісти  вибухотехнічного управління ГУНП та рятувальники. За попередніми висновками фахівців, на даху продуктового павільйону вибухнув саморобний вибуховий пристрій. Вилучені з місця події речові докази поліцейські  направили на експертизу.

Обставини події та причетні до неї особи встановлюються. Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 194 (навмисне знищення або пошкодження чужого майна, що заподіяло шкоди у великих розмірах) Кримінального кодексу України. 

Нагадаємо, 3 квітня поліцейські розпочали розслідування через спрацювання саморобного вибухового пристрою на сходовому майданчику перед квартирами на  третьому поверсі у житловому будинку на вулиці Краснова в Одесі.

16 березня внаслідок вибуху, що стався прямо під час руху вантажного автомобіля на Хаджибеївській дорозі, було пошкоджено лобове скло та дзеркало заднього виду. Водій не постраждав. Тоді також вибухнув саморобний пристрій.

Також в березні невідомий зловмисник кинув гранату у двір будинку жителя Рені Одеської області. На щастя, ніхто не постраждав, а ле це був вже другий такий випадок за місяць.

 

Поділитися