24 жовтня 2020 р. 16:04

До нагляду за порядком в день виборів задіють 26 груп прикордонників

До нагляду за порядком в день виборів задіють 26 груп прикордонників

Прикордонники будуть допомагати поліції в забезпеченні порядку на території п’ятисот населених пунктів прикордонної зони Одеської області. 

Про це повідомив керівник Головного управління Національної поліції регіону Олег Бех.

За його словами, усього планують залучити 26 груп прикордонників. Також за порядком слідкуватимуть кілька тисяч поліцейських, військовослужбовців НГУ, рятувальників, а також курсантів одеського спеціалізованого вишу.

Створено резерв сил зі спецпідрозділів поліції, що реагуватимуть на гострі конфліктні ситуації.

Начальник ГУНП в Одеській області підкреслив, що станом на 8-му годину ранку 428 ДВК отримали бюлетені та взяті під охорону поліції, і, за попередніми прогнозами, до 20-ї години сьогоднішнього дня бюлетені отримають і будуть взяті під охорону всі ДВК. 

Нагадаємо, співробітники Національної поліції в Одеській області почали розслідувати хуліганство на адресу кандидата на посаду голови об'єднаної територіальної громади - мешканця села Троїцьке.

Поліція також почала розслідування підпалу офісу видання «Альтернатива.орг» в Овідіополі Одеської області. Невідомі злочинці в ніч на 21 жовтня спалили редакцію

17 жовтня головного редактора «Альтернативи» Романа Варшанідзе побили троє невідомих під час зйомок.

Нагадаємо також, що співробітники Національної поліції Одеської області розслідують одразу дві атаки на кандидатів в депутати Одеської обласної ради та Роздільнянської місцевої ради. 

Поділитися