13 квітня 2020 р. 20:20

Директор підприємства підозрюється у заволодінні бюджетними коштами, виділених на будівництво казарм в Одеській області

Директор підприємства підозрюється у заволодінні бюджетними коштами, виділених на будівництво казарм в Одеській області

Слідчі Головного управління Національної поліції в Одеській області повідомили про підозру директору одного із комерційних підприємств у заволодінні бюджетними коштами в особливо великих розмірах та службовому підробленні.

Про це повідомили у пресслужбі Військової прокуратури південного регіону. 

За даними слідства, підприємець заволодів бюджетними коштами в розмірі 7,7 млн гривень, виділеними на будівництво двох казарм поліпшеного планування для військовослужбовців на території Одеської області, а також у внесенні до актів приймання виконаних будівельних робіт завідомо недостовірних відомостей, шляхом завищення обсягів виконаних робіт та використаних матеріалів.

Наразі у кримінальному провадженні готується клопотання до слідчого судді про обрання відносно підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. 

Нагадаємо, в жовтні 2019 року співробітники Південного офісу Госаудіт служби перевірили фінансову діяльність Південного територіального квартирно-експлуатаційного управління Збройних сил України при будівництві військових містечок в Одеській області, а також в Миколаєві і Очакові та встановили фінансові порушення, що призвели до втрат державних коштів на загальну суму 48 мільйонів 500 тисяч гривень.

ФОТО вгорі: ГУНП

Поділитися