18 жовтня 2020 р. 09:56

Членів виборчої комісії відправили в СІЗО за підозрою у підкупі виборців

Членів виборчої комісії відправили в СІЗО за підозрою у підкупі виборців

Київський районний суд Одеси обрав двом фігурантам - голові виборчої комісії та її спільнику, яких затримали за фактом підкупу виборців - запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави для кожного у розмірі понад 600 тисяч гривень.

Про це повідомили у передає пресслужба Головного управління Нацполіції України в Одеській області.

«Київський районний суд м. Одеси обрав двом фігурантам запобіжний захід – тримання під вартою з правом внесення застави для кожного у розмірі понад 600 тисяч гривень», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо: 15 жовтня поліцейські затримали підозрюваних під час отримання грошових коштів для подальшого підкупу виборців. З’ясувалося, що у 2015 році голова комісії вже притягувалася до відповідальності за скоєння злочинів, пов’язаних з виборчим процесом.

Центральна виборча комісія на засіданні в четвер сформувала новий склад Одеської міської територіальної виборчої комісії, повноваження якої були достроково припинені 13 жовтня.

Нагадаємо також, що Приморський районний суд Одеси обрав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту для депутата Подільської міської ради, який підозрюється у спробі підкупити членів виборчої комісії.

А також, що кандидати в депутати Чорноморської міської ради Василь Волошинов та Андрій Левченко пропонували гроші спостерігачеві ОПОРИ та агресивно вимагали від нього покинути захід в селі Овідіопольского району. 

Поділитися