06 жовтня 2022 р. 09:44

За утримання доріг Одеського району в наступному році заплатять майже 200 мільйонів

Фото: Служба автомобільних доріг в Одеській області

(Фото: Служба автомобільних доріг в Одеській області)

Державне підприємство "Служба місцевих автомобільних доріг" оголосила тендер для обрання підрядника, який утримуватиме дороги загального користування місцевого значення Одеського району.

Відповідне оголошення оприлюднене в системі електронних закупівель Prozorro.

Аукціон з очікуваною вартістю закупівлі у 197 мільйонів 279,8 тисяч гривень має відбутися у листопаді, а утримувати дороги компанія-переможець повинна буде до кінця наступного, 2023 року.   

Працівники компанії-переможця, під час утримування доріг, повинні будуть очищати водовідвідні канави від бруду та сміття вручну, а проїзну частину від нанесеного ґрунту автогрейдером. Також компанія повинна буде за потреби ліквідувати пошкодження,  руйнування, та деформації покриття доріг (ямковість, просадки, здиблення). Ремонтувати металеве бар'єрне огородження з використанням зварювального агрегату з дизельним двигуном та автомобіля.

Очищати дороги вручну та за допомогою техніки від снігу взимку Озеленювати та утримувати штучні споруди, а також об'єкти благоустрою.  

У вересні Виконавчий комітет Ренійської міської ради Ізмаїльського району Одеської області провів шість тендерів для обрання підрядників, які робитимуть поточний ремонт вулиць у селах.

Управління дорожнього господарства Одеської міської ради оголосило тендер для обрання підрядника, якому заплатять за поточний ремонт вулиць і доріг комунальної власності у Суворовському районі міста. 

Управління дорожнього господарства Одеської міської ради провело три тендери для обрання підрядників, яким заплатять за поточний ремонт доріг у трьох районах Одеси - Малиновському, Приморському та Київському.

Поділитися