26 жовтня 2022 р. 11:35

В Ізмаїлі пошукають підрядника для ремонту тротуарів за 58 мільйонів

В Ізмаїлі пошукають підрядника для ремонту тротуарів за 58 мільйонів

Управління житлово-комунального господарства Ізмаїльської міської ради оголосило відкриті торги  на проведення капітального ремонту дороги та тротуарів по вул. Кишинівська в Ізмаїлі.

Максимальна сума контракту становить 58 млн 308 тис. грн, передає кореспондентка ІзбірКома з посиланням на сайт Prozorro.

Фінансування робіт відбуватиметься у кілька етапів, у межах фінансування видатків. Конкретні суми у документі не наводяться. Як вказано у додатку до тендерної документації, на ділянці вулиці Кишинівської планується замінити водопровідні труби та замість цегляних горловин колодязів встановити залізобетонні. Також робочі оновлять покриття тротуарів та проїжджої частини із заміною 4 кілометрів бортових каменів.

Весь передбачений контрактом обсяг робіт підрядник має завершити до 20 грудня 2024 року.

Аукціон запланований на 2 листопада.

Перший етап масштабного проекту з ремонту вулиці Кишинівської в Ізмаїлі стартував восени 2017 року. Його головна мета – розвантажити потік автотранспорту по проспекту Незалежності ( до перейменування – Суворова) протяжністю 6,7 кілометрів, який пролягає паралельно вулиці Кишиеівській і є однією з ключових транспортних артерій міста. Як раніше повідомлялося, капітальний ремонт виконується на умовах софінансування з державного та міського бюджетів.

Раніше за схожею процедурою відділ освіти Усатівської сільської ради та відділ освіти, молоді та спорту, культури та туризму Окнянської селищної ради оголосили тендери для обрання компаній, в яких придбають автобуси для перевезення школярів. 

Також наразі почастішало проведення закупівель за спрощеною процедурою з одним учасником. Так комунальна установа "Центр фінансування та господарської діяльності закладів та установ системи освіти Київського району Одеси" уклала угоди із двома компаніями щодо капітального ремонту споруд цивільного захисту в школах №№84 та 89. 

Одеський державний університет внутрішніх справ оголосив тендер для пошуку підрядника, якому заплатить за поточний ремонт підвальних приміщень споруд цивільного захисту. 

Поділитися