01 квітня 2022 р. 21:53

Укрзалізниця скасувала безкоштовний рейс з Одеси до Ізмаїла

Укрзалізниця скасувала безкоштовний рейс з Одеси до Ізмаїла

З 1 квітня припинив курсувати безкоштовний евакуаційний рейс з Одеси до Ізмаїла. Натомість на маршрут повертається «Дунайський експрес», який перевозитиме пасажирів на платній основі. Про це, посилаючись на відповідне рішення Одеської залізниці, повідомив під час щоденного брифінгу мер Ізмаїла Андрій Абрамченко, пише кореспондентка ІзбірКому.

«З сьогоднішнього вечора евакуаційного потягу «Одеса-Ізмаїл» вже не буде. Буде звичайний поїзд. Тому, відповідно, вартість проїзду буде становити 232-250 гривень в залежності від обраного місця. Проїзд буде платним. Це стосується як рейсів з Одеси, так і з Ізмаїла, тобто за обома напрямками. Тому попереджаю ізмаїльчан, які вранці планують поїхати до Одеси: ця поїздка буде платною», - пояснив міський голова, додавши, що потяг курсуватиме за звичайним розкладом.

Евакуаційний потяг курсував з 9 березня. З Одеси він відправлявся о 23:23, а до Ізмаїла прибував о 5 ранку. Вже за годину поїзд вирушав у зворотньому напрямку.

Нагадаємо, Укрзалізниця запустила «Дунайський експрес» Ізмаїл – Одеса 20 листопада 2021 року. На маршруті курсує дизель-поїзд виробництва Крюківського вагонобудівного заводу ДПКр-4. У складі поїзда три вагони загальною місткістю 170 місць.

Раніше "Укрзалізниця" відновила рух поїздів з Одеси до Кароліно-Бугазу.

Поділитися