06 листопада 2022 р. 18:15

Ренійський "Водоканал" придбає екскаватор майже за 3 мільйони без аукціону

Фото: ілюстративне

(Фото: ілюстративне)

Комунальне підприємство "Водоканал" Ренійської міської ради планує укласти угоду із товариством з обмеженою відповідальністю "Агроаксіал Захід" про придбання екскаватора – навантажувача JCB 3CX з або еквівалент за 2 мільйони 850 тисяч гривень. 

Відповідна інформація міститься в системі електронних закупівель Prozorro.

Закупівлю провели за процедурою "відкриті торги з особливостями" тож оголосили її 28 жовтня, а переможця визначили вже 4 листопада. Хоча особливо обирати не довелося, бо конкурентів в компанії не було. 

За даними сервісу YouControl ТОВ "Агроаксіал Захід" зареєстроване у лютому 2017 року в Києві. Власник - мешканець Чернігівської області Олексій Гончар. 

 Цікаво, що за схожею процедурою "Водоканал" оголосив тендери для придбання асенізатора - мулососа вакуумного на базі шасі DAF LF 55.250 або еквіваленту та сміттєвоза із заднім завантаженням на базі автомобіля Mercedes-Benz 970.27 або еквіваленту.

У відкритих торгів з особливостями майже всі строки коротші, ніж були у відкритих торгах відповідно до закону "Про публічні закупівлі". Тобто ця закупівля проходить значно швидше.

Період подання пропозицій - сім календарних днів, період оскарження кваліфікації - п'ять календарних днів.

Раніше Суворовська районна адміністрація Одеської міської ради планує укласти угоду з товариством з обмеженою відповідальністю "Керуюча компанія "Суворовський" про надання послуг з утримання і благоустрою територій загального користування Одеської міської територіальної громади, розташованих на території району.

Управління капітального будівництва Одеської міської ради оголосило тендер для обрання підрядника, якому заплатять за реконструкцію системи киснепостачання Міської дитячої лікарні №2 (ім. акад. Б.Я. Резніка).

Раніше за схожею процедурою відділ освіти Усатівської сільської ради та відділ освіти, молоді та спорту, культури та туризму Окнянської селищної ради оголосили тендери для обрання компаній, в яких придбають автобуси для перевезення школярів. 

Комунальна установа "Центр фінансування та господарської діяльності закладів та установ системи освіти Київського району Одеси" уклала угоди із двома компаніями щодо капітального ремонту споруд цивільного захисту в школах №№84 та 89. 

Одеський державний університет внутрішніх справ оголосив тендер для пошуку підрядника, якому заплатить за поточний ремонт підвальних приміщень споруд цивільного захисту. 

Поділитися