20 лютого 2022 р. 15:22

Рейси німецької авіакомпанії до Одеси виконуватимуть літаки МАУ

Рейси німецької авіакомпанії до Одеси виконуватимуть літаки МАУ

З 21 по 28 лютого 2022 року німецька авіакомпанія Lufthansa Group прийняла рішення про тимчасове припинення авіаперевезень до Києва та Одеси. Рейси з та у Львів зберігаються у звичному режимі.

Про це повідомив Міністр інфраструктури України Олександр Кубраков.

У ці дні польоти виконають літаки Міжнародних авіаліній України. МАУ вже розпочали продаж квитків на Мюнхен та Женеву для забезпечення авіасполучення, яке Lufthansa Group тимчасово не може виконувати. Пасажири зможуть повернути кошти за придбані квитки на рейси Lufthansa, та купити нові на дублюючі рейси від МАУ.

Зазначається, що Міністерство інфраструктури веде перемовини з українськими авіаперевізниками щодо можливості щонайшвидшого запуску додаткових рейсів на маршрути, які компанія Lufthansa Group не зможе оперувати.

Раніше деякі світові авіакомпанії вже тимчасово призупиняли повітряний рух над Україною, наприклад, Flydubai, авіакомпания KLM, Vueling, Bravo Airways, Israir. 

Одещина отримала три французьких гелікоптери для патрулювання кордону.

Раніше саудівська авіакомпанія повідомляла про запуск двох прямих рейсів з Одеси, а українська авіакомпанія відкрила нові рейси в Грецію.

Поділитися