26 жовтня 2022 р. 13:44

Одеське видавництво придбає 5 тисяч пар черевиків без аукціону

Фото: Вікіпедія

(Фото: Вікіпедія)

Одеське обласне комунальне підприємство "Видавництво "Чорномор'я" планує придбати 5 тисяч пар зимових черевиків-берців за 9 мільйонів 975 тисяч гривень.

Відповідна інформація міститься в системі електронних закупівель Prozorro.

За даними системи, видавництво планує укласти угоду із товариством з обмеженою відповідальністю "Весттеплотех", з Полтави. Компанія продасть комунальному підприємству черевики за 9 мільйонів 975 тисяч гривень, тобто на 3 мільйони 525 тисяч гривень дешевше очікуваною вартості закупівлі. 

Втім, конкурентів в ТОВ не було, а сама закупівля проводиться за спрощеною процедурою. Захисне взуття видавництво має отримати до 21 листопада 2022 року.   

Згідно з договором таку закупівлю видавництво здійснює для забезпечення заходів з територіальної оборони і мобілізаційної підготовки місцевого значення на території Одеської області в умовах воєнного стану, матеріально-технічного забезпечення підрозділів територіальної оборони.

Товариство з обмеженою відповідальністю "Весттеплотех" зареєстроване у Полтаві. Засновники, за даними сервісу YouControl, харківчанин Василь Хай та полтавчани Сергій Гнітько та Ірина Бучинська

Раніше редактори чотирьох одеських видань звернулися до голови Одеської обласної ради Григорія Діденка та начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка з відкритим листом до керівництва області про фактичне знищення видавництва "Чорномор'я" в Одесі.

Аукціони за спрощеною процедурою почастішали з початком повномасштабної агресії російської федерації в Україні. Так, Дачненська сільська рада Одеського району Одеської області уклала з двома компаніями угоди щодо усунення аварій в Дачненському ліцеї № 2, пошкодженому в результаті збройної агресії російської федерації проти України. 

Міський центр "Благоустрій" уклав угоду із товариством з обмеженою відповідальністю "Будівельна фірма "Паритетбудінвест" щодо поточного ремонта дорожнього покриття вулиці Ізмаїльської в Білгороді-Дністровському.

Поділитися