17 січня 2022 р. 13:45

Одеська міська рада має до лютого визначитися, на що витратить 200 мільйонів з державного бюджету

Одеська міська рада має до лютого визначитися, на що витратить 200 мільйонів з державного бюджету

Одеська міська рада має до лютого визначитися із переліком об'єктів, на які витратять 200 мільйонів гривень виділені з державного бюджету на розвиток інфраструктури. 

Про це повідомив під час апаратної наради в муніципалітеті Одеський міський голова Геннадій Труханов

За словами мера, це потрібно зробити задля того, щоб сформувати бюджет розвитку. 

"Нам треба до лютого визначитися які об'єкти будуть фінансувати, а які співфінансувати з держаного бюджету", - зазначив мер. 

Серед об'єктів наразі будівництво Палацу спорту

Окрім того у суботу в мерії обговорили будівництво великої льодової арени в мікрорайоні Лузанівки, але ділянка обрана для цього раніше, складна через грунтові води. Вирішення проблеми підвищує вартість проєкту.

Зазначимо, що йдеться про субвенцію, яку згадувала ще наприкінці минулого року директорка департаменту фінансів Одеської міської ради Світлана Бедрега.

Тоді вона зазначила, що Одеса - єдине місто в Україні, яке отримало в 2022 році субвенцію у 200 мільйонів на розвиток інфраструктури.  Проте до 10 січня було остаточно невідомо щодо виділення субвенцій і лише 15 січня, за словами Геннадія Труханова, остаточно вирішилося це питання.     

Нагадаємо, 17 грудня 2021 року Депутати Одеської міської ради ухвалили бюджет міста 2022 року із запланованими доходами у сумі 12 мільярдів 796 мільйонів гривень та видатками у 11 мільярдів 752 мільйони.

Поділитися