16 жовтня 2022 р. 11:39

На обслуговування вуличних камер в Одесі витратять 11 мільйонів наступного року

Фото: ілюстративне

(Фото: ілюстративне)

Комунальна установа "Центр інтегрованої системи відеоспостереження та відеоаналітики міста Одеси (Центр-"077")" оголосила тендер для обрання компанії, яка обслуговуватиме інтегровану систему відеоспостереження та відеоаналітики у 2023 році.

Про це йдеться в системі електронних закупівель Prozorro.

Аукціон з очікуваною вартістю закупівлі у 11 мільйонів гривень має відбутися 14 листопада. 

Під технічним обслуговуванням Інтегрованої системи відеоспостереження та відеоаналітики у місті Одесі на 2023 рік розуміється:

  • обслуговування камер відеоспостереження;
  • обслуговування вузлів відеоспостереження;
  • забезпечення каналів зв’язку.  

Загалом йдеться про обслуговування 383 Центри обробки даних, а також створення нових центрів.  

Інтегрована система відеоспостереження та відеоаналітики у місті Одесі побудована як система закритого типу, що має централізовану трьохрівневу архітектуру:

  • вузли відеоспостереження;
  • Cloud-платформа збору, обробки та накопичення відеоданих;
  • моніторингові центри Комунальної установи "Центр інтегрованої системи відеоспостереження та відеоаналітики міста Одеси" (Центр-«077») та Головного управління Національної поліції в Одеській області.

Зазначимо, що у червні 2020 року Міністерство інфраструктури погодило 41 місце для установки 58 комплексів автоматичної фіксації (КАФ) на дорогах України в місцях з високою концентрацією дорожньо-транспортних пригод, але в Одеській області тільки три.

У листопаді 2018 року тодішній голова Служби автомобільних доріг в Одеській області Олег Варивода повідомив про початок роботи регіональної системи відеоспостереження.

Поділитися