14 листопада 2022 р. 15:36

Ціна готелю "Моряк" в Чорноморську на повторному аукціоні впала вдвічі

Фото: Фонд держмайна

(Фото: Фонд держмайна)

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Одеській та Миколаївській областях повторно оголосило аукціон з приватизації готелю "Моряк", що знаходиться в Чорноморську Одеської області.

Як повідомили в пресслужбі Фонду, онлайн-аукціон з продажу мав відбутися 9 листопада, однак тепер його проведуть через 2 тижні - 28 листопада.

Зазначимо, що якщо попередня стартова ціна становила 23 мільйони 955,9 тисяч гривень без урахування податку на додану вартість, то зараз пропонується 11 мільйонів 977 тисяч 968 гривень.

Готель розташований у центральній частині міста. Це п'ятиповерхова будівля, пристосована також для розміщення конференц-зали, ресторану, перукарні, солярію. До складу об'єкта входять також пункт охорони, альтанки, огорожа та інші споруди загальною площею 6 тисяч 827,1 квадратних метрів.

У березні 2021 року Фонд державного майна України висловив готовність пошукати інвестора для готелю "Моряк", що перебуває на балансі морського торговельного порту "Чорноморськ" та не працює з квітня 2020 року.

Раніше Регіональне відділення Фонду державного майна по Одеській та Миколаївській областях продало 12 жовтня 2022 року на аукціоні контрольний пакет акцій ПАТ "Машинобудівне виробниче об’єднання «Оріон»". 

Фонд державного майна України виставив на аукціон єдиний майновий комплекс державного підприємства "Одеський спеціальний науково-дослідний і проєктно-конструкторський інститут".

Поділитися