07 лютого 2022 р. 20:14

Фонд держмайна здасть в оренду приміщення на Французькому бульварі за одну гривню

Фонд держмайна здасть в оренду приміщення на Французькому бульварі за одну гривню

Фонд державного майна України виставив на аукціон приміщення площею 25,6 квадратних метрів, що обліковується на балансі Науково-дослідної установи "Український науковий центр екології моря".

Про це на своїй сторінці повідомив директор Регіонального відділення Фонду державного майна України в Одеській та Миколаївській областях Олександр Славський

"Чому така ціна оренди? Це відсоток від залишкової балансової вартості, що надано балансоутримувачем. Така процедура… Зазвичай, у держпідприємств, а особливо в закладах освіти чи НДІ, немає коштів на переоцінку свого майна", - пояснив він.

Аукціон заплановано на 2 березня. 

Нагадаємо, Регіональне відділення Фонду державного майна України по Одеській та Миколаївській областях провело аукціон з продажу будівлі Одеського науково-дослідницького інституту телевізійної техніки. 

Акціонерне товариство "Укртелеком" оголосило аукціон з продажу права довгострокової оренди дитячого оздоровчого комплексу "Юний зв'язківець".

Також Регіональне відділення Фонду державного майна України в Одеській та Миколаївській областях провело аукціон щодо приватизації Одеського заводу шампанських вин

Зазначимо, що у 2021 році Одеська область залучила 277,7 млн грн інвестицій від приватизації державного майна - це п'ятий результат по країні.

Станом на кінець грудня надходження до державного бюджету від оренди держмайна в Одеській області збільшились на 12% – з 300 мільйонів минулого року до 335 мільйонів гривень.

У 2022 році Фонд держмайна вчергове спробує продати недобудований табір на Одещині.

Поділитися