14 грудня 2022 р. 20:44

Фінансування Херсонської МВА збільшили на понад 6 мільйонів гривень

Фото: Вікіпедія

(Фото: Вікіпедія)

Рішення щодо збільшення витрат на утримання Херсонської міської військової адміністрації на 6.1 мільйона гривень було прийнято в розпорядженні про зміни до бюджету Херсонської міської територіальної громади на 2022 рік. Ці гроші було виділено з вільного залишку бюджетних коштів.

Відповідне рішення було прийнято 7 грудня й опубліковано на сайті Херсонської міської ради.

Також 500 тисяч гривень з програми демонтажу самовільно встановлених рекламних засобів перенаправлено на програму оздоблення та інформаційного супроводу.

Скрін

Крім цього, було приведено у відповідність призначення Верховної Ради щодо зменшення державної освітньої субвенції майже на 67 мільйонів гривень.

Скрін

За інформацією представника департаменту бюджету і фінансів Херсонської МВА, відповідне рішення було прийнято ще в червні, але через окупацію документи були загублені. Відновити їх вдалося цього місяця.

Наразі Кабінет Міністрів не визначив освітню субвенцію на 2023 рік. Так, Одеський виконком затвердив проєкт бюджету міста на 2023 рік без неї. Також Одеса стала другим великим містом України, що ухвалило бюджет на наступний рік.

Херсонська МВА через несплату коштів повернула отримані від ЄБРР тролейбуси.

Раніше ми писали, що доглядати дороги Херсонщини буде компанія, що фігурує в кримінальному провадженні

Руслан Ласкус

Поділитися