06 березня 2022 р. 17:21

Деякі порти Одещини відновили випуск контейнерів з товарами першої необхідності

Деякі порти Одещини відновили випуск контейнерів з товарами першої необхідності

Іллічівський морський рибний порт та П’ятий (поромний) термінал ГП «Морський торговельний порт «Чорноморськ» здійснюють випуск контейнерів та автомобілів TIR з медикаментами, продовольчими товарами та товарами першої необхідності.

Про це Адміністрація морського порту "Чорноморськ".

Оформлення вантажу здійснюється в електронному вигляді, після його оформлення вантаж можливо оперативно отримати на відповідних терміналах. Проїзд оформлених транспортних засобів здійснюється з 09.00 до 14.00 щодобово.

Фото: Адміністрація морського порту "Чорноморськ"

5 березня про відновлення випуску за межі підприємства контейнерів з продовольчим імпортом та товарами першої необхідності повідомив Одеський морський порт.

Першочергово оформлюються вантажі з товарами першої необхідності та продуктами харчування.

Оформлення вантажу здійснюється в електронному вигляді, після його оформлення контейнер можливо отримати на терміналі. Заїзд на термінали здійснюється через КПП порту розташованих на території ТВТ. Проїзд оформлених транспортних засобів здійснюється з 9:00 до 14:00.

Адміністрація морських портів перенаправлятиме усі вантажні суди в дунайські порти України. До цього АМПУ закрила вхід та вихід 11 портів України.

Нагадаємо, теплоход "HELT" що йшов під прапором Панами, був обстріляний, отримав пробоїну нижче ватерлінії на затонув у Чорному морі.

2 березня о 17:25 російські військові завдали декілька ракетних ударів по теплоходу у порту Ольвія, який перебуває під прапором Бангладешу. 

27 лютого російські пірати захопили два українських судна із мирними екіпажами. Напередодні та сама група кораблів ВМС РФ захопила ПРС «Сапфір», який вирушив до острова Зміїний з гуманітарною місією.

Раніше російські ракети у Чорному морі влучили у ще два іноземні судна: бункеровщик «Міленіум Спіріт», прапор Молдови за 12 миль від порту Південний був підбитий російським кораблем та судно Namura Queen (прапор Панама).

24 лютого, бомба влучила в турецький корабель неподалік від Одещини.

Більше про російське вторгнення у хроніці ІзбірКома

Поділитися