24 липня 2022 р. 12:54

Дахи корпусів санаторію СБУ в Одесі відремонтують за понад 2 мільйони

Дахи корпусів санаторію СБУ в Одесі відремонтують за понад 2 мільйони

Адміністрація санаторію "Одеса" Служби безпеки України вирішила відремонтувати дах одного з лікувальних та адміністративного корпусів.

Відповідна інформація міститься в системі електронних закупівель Prozorro.

Ремонт даху планують провести в адміністративному корпусі  та корпусі №4, що знаходяться на Французькому бульварі. Нову покрівлю планують зробити з листового металу та металочерепиці. Також облаштують блискавкозахист та оброблять поверхні вогнезахисною речовиною.

Підрядника шукатимуть за спрощеною процедурою кінцевий строк подання пропозицій 2 серпня. 

Це актуально як для корпусу №4 та для адміністративного корпусу.  Загальна сума закупівлі за обома тендерами понад 2,5 мільйони гривень.

У січні 2022 року санаторій "Одеса" Служби безпеки України оголосив тендер для обрання компанії, якій заплатить за капітальний ремонт будівлі лікувального корпусу.

30 липня 2021 року санаторій вже намагався обрати компанію для цього ремонту та навіть провів тендер з трьома учасниками, який виграло товариство з обмеженою відповідальністю "Строй імперія". Компанія мала отримати 19 мільйонів 356,9 тисяч гривень. Але 8 жовтня того ж року результати тендеру скасували, через відсутність подальшої потреби в закупівлі товарів, робіт і послуг.

Незважаючи на війну в Одеській області продовжують капітальні ремонти. Наприклад, 17 червня у селі Кам’янка Саф’янівської сільради Ізмаїльського району відбулася церемонія відкриття басейну у Палаці спорту ім. М. Миндру.  Трамвай №10, який скоротив свій маршрут через ремонт вулиць Пантелеймонівської та Преображенської в центрі Одеси, з 11 червня знов ходить до Тираспольської площі. 

Поділитися