17 лютого 2021 р. 22:22

За вісім кілометрів траси в Одеській області заплатять 144 мільйони гривень

За вісім кілометрів траси в Одеській області заплатять 144 мільйони гривень

Державне підприємство «Служба місцевих автомобільних доріг» оголосила тендер для обрання підрядника, якому заплатять за капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення КПП «Федосіївка»- Подільськ-Ананьїв.

Згідно з даними системи електронних закупівель Prozorro, йдеться про майже вісім кілометрів дороги. 

Аукціон з очікуваною вартістю закупівлі в 144 мільйони 284 тисячі гривень має відбутися 9 березня. 

Нагадаємо, Управління дорожнього господарства Одеської міської ради оголосило тендер для обрання компанії, якій заплатять за капітальний ремонт вул. Преображенської (на ділянці від вул. Пантелеймонівської до вул. Новощіпний ряд).

Військова частина А0456 оголосила тендер для обрання підрядника, якому заплатять за ремонт будівлі учбового корпусу №3 за генпланом під штаб у в/м 217, м. Одеса, вул. Фонтанська дорога, 14.

Служба автомобільних доріг в Одеській області провела тендер для обрання підрядника, якому заплатять за будівництво автомобільної дороги загального користування державного значення М-28 Одеса – Южний – /М-14/ з під’їздами (під’їзд до Одеського морського порту). 

Регіональний ландшафтний парк "Тилігульський" оголосив новий тендер для обрання компанії, якій заплатить за реконструкцію з’єднувального каналу між Тилігульським лиманом і Чорним морем на території колишнього Комінтернівського району Одеської області.

Поділитися