23 квітня 2021 р. 18:45

За ремонт резервуара для води у колишньому «Лермонтовському» заплатять 2 мільйони

За ремонт резервуара для води у колишньому «Лермонтовському» заплатять 2 мільйони

Центр медичної реабілітації та санаторного лікування «Одеський» оголосив тендер для обрання компанії, якій заплатять за капітальний ремонт резервних запасів води будівлі №60.

Про це йдеться в системі електронних закупівель Prozorro.

За даними системи, аукціон з очікуваною вартістю закупівлі 2 мільйони 215,3 тисяч гривень відбудеться 11 травня. Завершити роботу слід до 31 липня 2021 року.

Нагадаємо, Центр медичної реабілітації та санаторного лікування «Одеський» Міністерства оборони України, створений на базі колишнього санаторію «Лермонтовський», прийняв першу групу відпочиваючих для реабілітації - учасників бойових дій у червні 2019 року.

До того Міністерство оборони Украіни виділило 20 мільйонів гривень на приведення в порядок території колишнього санаторію «Лермонтовський» і закупівлю обладнання для нього.

Раніше керівництво санаторію «Лермонтовський» зажадало від військових, які реорганізують оздоровницю в Центр медичної реабілітації та санаторного лікування «Одеський» Міністерства оборони України, віддати все рухоме майно установи.

25 січня того ж року тоді ще директор санаторію «Лермонтовський» Дмитро Антіпов заявив про «нову спробу захоплення санаторію», яку зробили нібито невідомі. У поліції події пояснили тим, що на місці працюють судові виконавці, а люди в камуфляжі - військові, які охороняють порядок так як оздоровниця належить Міноборони.

Поділитися