21 лютого 2021 р. 18:22

За прибирання території одеського порту заплатять 11 мільйонів

За прибирання території одеського порту заплатять 11 мільйонів

Одеська філія ДП "Адміністрації морських портів" оголосило тендер для обрання компанії, якій заплатять за послуги з прибирання території порту.

Про це йдеться в системі електронних закупівель Prozorro.

За даними системи, компанія-переможець буде повинна буде прибирати:

  • територію шляхопроводів та естакад 1-6-ї черги, в літній період з квітня по листопад,
  • територію шляхопроводів та естакад 1-6-ї черги, в зимовий період з грудня по березень,
  • територію центральних доріг та пішохідних доріжок території, в літній період з квітня по листопад,
  • територію центральних доріг та пішохідних доріжок території, в зимовий період з грудня по березень,
  • центральних доріг та пішохідних доріжок в районі ВСП «Судноверф "Україна"», в літній період з квітня по листопад,
  • центральних доріг та пішохідних доріжок в районі ВСП «Судноверф "Україна"», в зимовий період з грудня по березень,
  • прилеглої території морського вокзалу, в літній період з квітня по листопад,
  • прибирання прилеглої території морського вокзалу, в літній період з квітня по листопад,
  • території ОФ ДП «АМПУ» , яка не закріплена постійно, ліквідації наслідків зливових дощів, попередження ожеледиці та ліквідації наслідків снігопадів на центральних дорогах та шляхопроводах 1-6-ї черги, зачистка горищ, зливових колодязів, доще-приймальної системи шляхопроводів, вручну.

А також:

  • Роботи з миття території ОФ ДП «АМПУ» мийною системою, замивання тротуарів, плитки, пам’ятників, перильних та бар’єрних огорож на шляхопроводах, доще-приймальної системи шляхопроводів,
  • Роботи з прибирання території ОФ ДП «АМПУ» підмітально-прибиральним автомобілем,
  • Роботи фронтального навантажувача з попередження ожеледиці, з прибирання та навантаження снігу, прибирання та навантаження сміття під час виконання робіт з прибирання, зачищення території, ліквідації наслідків зливових дощів, обрізки зелених насаджень від сухостою,
  • Роботи автомобіля з замивання та прибирання доріг в літній період, попередження ожеледиці та прибирання снігу в зимовий період,
  • Роботи вантажопасажирського автомобіля з забезпечення виконання зобов'язань з прибирання та зачищення території, з попередження ожеледиці, ліквідації наслідків снігопадів та зливових дощів та інше,
  • Роботи з механізованого очищення колодязів дощеприймальної системи ОФ ДП АМПУ  

Нагадаємо, Служба автомобільних доріг у Дніпропетровській області провела тендер для обрання підрядника, якому заплатять за послуги з експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування державного значення та штучних споруд на них у регіоні.

Управління дорожнього господарства Одеської міської ради оголосило тендер для обрання компанії, якій заплатять за капітальний ремонт вул. Преображенської (на ділянці від вул. Пантелеймонівської до вул. Новощіпний ряд).

Департамент транспорту, зв'язку та організації дорожнього руху Одеської міської ради повідомив про тимчасове закриття руху автотранспорту по вул. Водопровідній (на ділянці від Італійського бульвару до виїзду з автостанції «Старосінна»). 

Згідно з розпорядженням Одеського міського голови Геннадія Труханова, з 12 травня 2020 року по 12 липня 2021 року в Одесі тимчасово закрито рух автотранспорту по вулиці Новощіпний ряд у зв’язку з проведенням робіт з капітального ремонту.

Нагадаємо також, що переможцем тендеру по вибору підрядника для цього ремонту стала компанія «Ростдорстрой», яка має отримати за роботу 157 млн 910,4 тис. грн.

Згідно з єдиним реєстром юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, засновниками ТОВ «Ростдорстрой» є комерційне товариство з обмеженою відповідальністю «Оттама», а кінцевими бенефіціарами - Євген Коновалов і Юрій Шумахер. Юрій Шумахер також є депутатом Одеської міської ради від фракції «Довіряй ділам» Одеського міського голови Геннадія Труханова.

Крім того, Управління дорожнього господарства уклало договір з компанією «Технопроект» про проведення авторського нагляду за ремонтом вулиці Новощіпний ряд. Кінцевим бенефіціаром цієї компанії є Наталя Ганевич. Вона ж значиться кінцевим бенефіціаром ТОВ «Ростгранкар'єр», директором якого є Євген Коновалов - один з власників ТОВ «Ростдорстрой», яке виграло тендер на ремонт Новощіпного ряду.

У серпні 2021 року мешканці Приморського, Київського та Малиновського районів залишилися без водопостачання з 23:00 19 серпня до 7:30 20 серпня. 

Поділитися