16 березня 2021 р. 16:26

Їдальні одеського політеху пошукають нового орендатора

Їдальні одеського політеху пошукають нового орендатора

Фонд державного майна України планує 31 березня провести аукціон  з продовження оренди приміщення студентської їдальні адміністративного корпусу Одеського національного політехнічного університету. 

Про це повідомили у пресслужбі Фонду. 

Приміщення площею 923,2 квадратних метри виставляють на аукціон зі стартовою ціною 153 тисячі 650 гривень.  Наявні: електропостачання, водопостачання, каналізація та опалення. Оснащено окремим входом з двору. Цільвое призначення: розміщення їдалень, буфетів, які не здійснюють продаж товарів підакцизної групи.

Нагадаємо, Фонд державного майна України готовий пошукати інвестора для готелю «Моряк», що перебуває на балансі морського торговельного порту «Чорноморськ» та не працює з квітня 2020 року.

Фонд державного майна України планує провести аукціон з продовження договору оренди єдиного майнового комплексу ПрАТ «Одесавинпром» на Французькому бульварі в Одесі.

У вересні 2020 року Фонд державного майна повідомив, що готується виставити на приватизацію майновий комплекс Одеського заводу шампанських вин на Французькому бульварі в Одесі.

У листопаді 2016 року Кабінет Міністрів України зареєстрував у Верховній Раді України законопроєкт «Про демонополізацію та впровадження ринкових засад функціонування спиртової галузі», який дозволить продати ряд винзаводів в Одеській області.

Поділитися