12 лютого 2021 р. 19:12

Військова частина в Одесі відремонтує учбовий комплекс за 91 мільйон гривень

Військова частина в Одесі відремонтує учбовий комплекс за 91 мільйон гривень

Військова частина А0456 оголосила тендер для обрання підрядника, якому заплатять за ремонт будівлі учбового корпусу №3 за генпланом під штаб у в/м 217, м. Одеса, вул. Фонтанська дорога, 14.

Про це йдеться в системі електронних закупівель Prozorro.

За даними системи, аукціон з очікуваною вартістю закупівлі в 91 мільйон 987,5 тисяч гривень відбудеться 2 березня. 

Йдеться про будівлю, частину якої у 2016 році Кабінет міністрів України розпорядився передати зі сфери управління Державної судової адміністрації в управління Міністерства оборони.

Міністерство оборони України 8 серпня за результатами тендеру замовило ТОВ «Будівельна компанія "Прогрестехбуд"» реконструкцію будівлі в Одесі за 99 мільйонів 870 тисяч гривень.

У 2017 році Містобудівна рада при міському управлінні архітектури розглянула проєкт детального плану території в межах Адміральського проспекту, Фонтанської дороги, скверу Героїчної оборони Одеси, вулиць Івана Франка та Суднобудівною.

У 2018 році Квартирно-експлуатаційна частина Одеси (структура Міноборони) оформило відразу чотири ділянки землі, більшість з яких підуть під забудову. Пропонувалося надати дозвіл на розробку трьох ділянок землі по Фонтанській дорозі, 14 площею 0,6; 0,7 і 1,6 гектара. Два великих ділянки підуть під забудову двома приватними фірмами «Кіодо» і «Ассоль» за інвестиційними договорами Міноборони.

Поділитися