11 квітня 2021 р. 15:44

Відновлено рух пасажирських поїздів з Одеси на Закарпаття

Відновлено рух пасажирських поїздів з Одеси на Закарпаття

Укрзалізниця відновила повноцінне курсування поїздів далекого сполучення до Закарпатської області з 11 квітня.

Це сталося після скасування "червоного" рівня епідемічної небезпеки для регіону відповідно до рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

Отже, потяги знов курсують між Ужгородом, Раховом, Чопом, Солотвино та столицею й іншими регіонами України. Щодо Одеси, то відновлюють рейси такі поїзди:

  • №107/108 Одеса - Ужгород (з Одеси з 11 квітня, з 12 квітня - з Ужгорода);
  • №26/25 Одеса - Рахів (з 11 квітня з Одеси, з 12 квітня – з Рахова).

Продаж залізничних квитків до Закапраття та з нього здійснюється відучора, 10 квітня.

"Укрзалізниця вкотре наголошує, що суворо слідкуватиме за дотриманням карантинних вимог у поїздах і на вокзалах, та звертається до пасажирів з проханням обов’язково повідомляти про випадки неналежного носіння масок або відмови від них з боку інших пасажирів або співробітників Укрзалізниці", - зазначили на підприємстві.

Нагадаємо, з 27 березня Укрзалізниця призначила спеціальні рейси для безпечного вивезення пасажирів, яким критично важливо дістатися або покинути "червоні" зони у Чернівецькій та Закарпатських областях, зокрема, сполученням Одеса - Чернівці та у зворотному напрямку.

Раніше у пресслужбі підриємства повідомили, що чинний розклад руху наразі залишається без змін, а відтак жодних обмежень висадки або посадки по Києву, Одеській та Сумській областях не відбудеться, поки Державна або регіональні комісії не ухвалять  відповідних рішень щодо зупинки транспорту.

Міністерство охорони здоров'я зафіксувало 623 випадки захворювання на COVID-19 на Одещині за добу 10 квітня, а також відсутність летальних випадків.

Поділитися