10 червня 2021 р. 11:20

В Южному частину вулиці планують відремонтувати за понад 18 мільйонів

В Южному частину вулиці планують відремонтувати за понад 18 мільйонів

Управління капітального будівництва Южненської міської ради Одеського району Одеської області оголосило тендер для обрання компанії, якій заплатять за капітальний ремонт проїжджої частини вулиці Приморської від вулиці Будівельників до проспекту Григорівського десанту.

Про це йдеться в системі електронних закупівель Prozorro.

Аукціон з очікуваною вартістю закупівлі 18 мільйонів 697 тисяч гривень відбудеться 25 червня, а роботи планується завершити 20 грудня 2021 року.

 

Нагадаємо, мешканці Красносільської територіальної громади Одеської області та міста Одеси звернулися до прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля, міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова, а також до керівництва Одеської обладміністрації та обласної ради через наміри будівництва автомобільної дороги у долині Куяльницького лиману.

Дальницька сільська рада провела тендер для обрання компанії, яка відновлюватиме елементи благоустрою проїжджої частини об'їзної дороги курорту "Грибівка" на ділянці від автомобільної дороги Т-16-47 до вул. Польова в селі Грибівка. 

Управління житлово-комунального господарства Ізмаїльської міської ради Ізмаїльського району Одеської області провело за спрощеною процедурою тендер для обрання компанії, якій заплатять за капітальний ремонт (відновлення) освітлення біля діорами "Штурм фортеці Ізмаїл".

Поділитися