05 березня 2021 р. 12:24

В Татарбунарах реконструюють стадіон за 49 мільйонів гривень

В Татарбунарах реконструюють стадіон за 49 мільйонів гривень

Комунальний заклад Татарбунарської міської ради «Спортивний клуб Татарбунари» оголосив тендер для обрання компанії, якій заплатять за реконструкцію майнового комплексу стадіону «Колос».

Про це йдеться в системі електронних закупівель Prozorro.

Аукціон з очікуваною вартістю в 49 мільйонів 946,8 тисяч гривень має відбутися 22 березня, а реконструкція повинна завершитись до 31 грудня 2021 року.

Стадіон «Колос» побудований ще в 1970-х роках силами колгоспу імені Татарбунарського повстання.

У 2012 році за 7,5 млн грн було виконано частковий ремонт стадіону. Через чотири роки на його оновлення виділили ще 500 тисяч.

У лютому 2019 року депутати Татарбунарського міської ради в ході сесії погодили рішення про створення нового комунального закладу «Спортивний клуб Татарбунари».

Також депутати затвердили статут і структуру спортивного клубу, його матеріально-технічну базу. Згідно з рішенням, в «Спортивний клуб Татарбунари» увійшли: «Міський шахово-шашковий клуб ім. В.Н. Максимчука» і стадіон «Колос».

Нагадаємо, Господарський суд Одеської області залишив без розгляду позов американської компанії Allrise Capital Inc, що купила одеський стадіон «Чорноморець», до однойменного футбольного клубу і фірмі екснардепа Леоніда Клімова.

Земельна комісія Одеської міської ради погодила відведення земельної ділянки під багатофункціональний Палац спорту по вулиці Центральний аеропорт, 2-Б площею 2,0837 га.

Департамент регіонального розвитку Житомирської обласної державної адміністрації провів тендер для обрання компанії, якій заплатять за реконструкцію 8,7 кілометрів автомобільної дороги загального користування місцевого значення Михайлівка – Филинці.

Відділ капітального будівництва житлово-комунального господарства, комунального майна Авангардівської селищної ради оголосив новий тендер для обрання компанії, яка добудує загальноосвітню школу ІІ-ІІІ ступенів Авангардівського НВК «Дошкільний навчальний заклад (дитячий садок) - загальноосвітня школа І ступеня» на вулиці Добрянського, 26а в смт Авангард.  

Поділитися