12 травня 2021 р. 11:27

В Рені витратять 12 мільйонів на капремонт ділянок трьох вулиць

В Рені витратять 12 мільйонів на капремонт ділянок трьох вулиць

Виконавчий комітет Ренійської міської ради Одеської області оголосив три тендери для обрання підрядників, які зроблять капітальний ремонт дорожнього покриття на ділянках трьох вулиць міста.

Про це йдеться в системі електронних закупівель Prozorro.

Загальна вартість закупівлі - 12 мільйонів 671,9 тисяч гривень.

Зокрема ремонтувати планують:

  • Покриття на вулиці 28 Червня - центральній вулиці міста (очікувана вартість закупівлі 3 млн 14,3 тис. грн).
  • Покриття по вулиці Рибацькій та частині вулиці Східна (на ділянці від вул. Зеленої до вул. 28 Червня) з очікуваною вартістю закупівлі 3 млн 608,5 тис. грн.
  • Покриття по вул. Зеленій (на ділянці від вул. Проїздна до вул. Східна) з очікуваною вартістю закупівлі 6 млн 49,2 тис. грн. 

Нагадаємо, з 7 травня по 15 червня 2021 року припинено рух транспорту вулицею Катерининською між Пантелеймонівською і Новощіпним рядом.

5 травня обурені представники торговельної спільноти, які працюють коло ринку "Привоз", влаштували акцію протесту і  заблокували рух автотранспорту та трамваїв. Згодом вони піддалися на умовляння поліцейських та звільнили проїжджу частину. 

Як бачимо, міська влада не піддалася на тиск. Ремонт має розпочатися, а незаконні споруди для торгівлі, вірогідно, знесуть.

Нагадаємо, Усатівська сільська рада  Одеського району Одеської області оголосила тендер для пошуку компанії, яка зробить капітальний ремонт тротуару на одній з вулиць села за 2 млн грн. 

Кредит на 630 мільйонів на ремонт доріг області Одеська облдержадміністрація планує гасити за рахунок субвенцій

Служба автодоріг України в Одеській області заперечує, що має ремонтувати греблю Хаджибейського лиману та взагалі відповідає за неї. 

Поділитися