29 квітня 2021 р. 16:24

В Одеській області витратять 125 мільйонів на ремонт дороги

В Одеській області витратять 125 мільйонів на ремонт дороги

Державне підприємство "Служба місцевих автомобільних доріг" оголосило тендер для обрання підрядника, якому заплатять за капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення Миколаївка – Стрюкове – Шабельники - /М-05/. 

Як зазначається в системі електронних закупівель Prozorro. 

Йдеться про ремонт п'яти кілометрів дороги в Одеській області. Аукціон з очікуваною вартістю закупівлі в 125 мільйонів 82 тисячі гривень відбудеться 17 травня. Роботи слід завершити до 31 грудня 2022 року. 

  

Нагадаємо, Служба автомобільних доріг у Харківській області провела тендер для обрання підрядника, якому заплатять за поточний середній ремонт 54 кілометрів автомобільної дороги загального користування державного значення Т-21-03 Харків – Золочів – контрольно-пропускний пункт "Олександрівка".

Раніше ці дві компанії розіграли півмільярдний тендер Служби автомобільних доріг в Одеській області. Переможцем обрали саме ТОВ «Автомагістраль-Південь» і також на другому кроці аукціоні. 

Одеський міський голова Геннадій Труханов підписав розпорядження про тимчасове закриття руху автотранспорту по Деволанівському узвозу від вул. Єврейської до Карантинного узвозу. 

Антимонопольний комітет України на засіданні прийняв рішення у справах про порушення, що полягали у придбанні компанією «Üttema Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság» (Угорщина, м. Вечеш) двох українських компаній - ПП «Київшляхбуд» (м. Київ) та ТОВ «Ростдорстрой» (м. Одеса) без отримання дозволів на концентрації. 

Поділитися