29 грудня 2021 р. 16:09

Одеситам роз'яснили зміни в тарифі для обласної енергокомпанії

Одеситам роз'яснили зміни в тарифі для обласної енергокомпанії

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг установила Товариству з обмеженою відповідальністю "Одеська обласна енергопостачальна компанія" тариф на послуги постачальника універсальних послуг на рівні 71,12 грн МВт/год (без ПДВ).

Про це повідомили в пресслужбі НКРЕКП.

Також НКРЕКП, установила структуру тарифу на послуги постачальника універсальних послуг. У зв’язку з цим "ООЕК" розраховала ціни на універсальні послуги на січень 2022 року, для юридичних осіб - малих непобутових клієнтів, яким постачання електроенергії здійснюється за тарифом постачальника універсальних послуг, які будуть діяти з 1 по 31 січня 2022 року.

За даними підприємства, вартість світла становитиме 1,44 грн за 1 кВт/год (з ПДВ) для індивідуальних побутових споживачів, які використовують до 250 кВт/год.

Для тих, хто споживає понад 250 кВт/год, вартість електроенергії збільшиться до 1,68 грн за 1 кВт/год (з ПДВ). Для колективних побутових споживачів тариф становитиме 1,68 грн за 1 кВт/год (з ПДВ).

Нагадаємо, експерти ринку прогнозують зростання цін на телекомунікаційні послуги у 2022 році у зв'язку з подорожчанням складових.

З 1 січня в Одеській області подорожчає вода

Комунальне підприємство "Теплопостачання міста Одеси" після нещодавно проведених слухань щодо підвищення тарифів на тепло для своїх споживачів планує зміни вже з 1 січня. 

Одеська міська рада підтримала виділення комунальному підприємству "Теплопостачання міста Одеси" 500 мільйонів гривень на 2022 рік.

Поділитися