10 листопада 2021 р. 15:42

В Одесі МАФи оздоблять QR-кодами

В Одесі МАФи оздоблять QR-кодами

Управління розвитку споживчого ринку та захисту прав споживачів Одеської міської ради презентувало інформаційний вебпортал об'єктів торгівлі на території міста.

Як повідомила під час презентації очільниця управління Ірина Ястремська, наразі створений єдиний реєстр та інтерактивна мапа тимчасових споруд, а також у рамках сайту міста працює портал електронного реєстру тимчасових споруд. 

Другий етап створення порталу передбачає оздоблення кожного МАФу QR-кодами, за допомогою яких кожен зможе отримати інформацію щодо цього об'єкту. 

Третій етап передбачає створення особистого кабінету підприємця, використовуючи який представники бізнесу отримають змогу в електронній формі взаємодіяти із міською владою. 

  

У серпні Одеський міський голова Геннадій Труханов розпорядився актуалізувати мапу тимчасових споруд в місті в найкоротший термін. 

У червні Управління державного архітектурно-будівельного контролю Одеської міської ради розробило онлайн-мапу об'єктів капітального будівництва в місті.

Раніше Одесити створили онлайн-карту для людей з інвалідністю.

В березні Департамент муніципальної безпеки Одеської міської ради оприлюднив онлайн-мапу бомбосховищ міста які входять до Фонду захисних споруд.

У квітні 2016 року Одеська обласна державна адміністрація опублікувала інтерактивну мапу захисних споруд цивільної оборони. Тоді згідно з мапою в Одесі були розташовані 87 таких споруд.

Поділитися