07 лютого 2021 р. 19:10

В Ізмаїлі витратять 2 мільйони на дорожню розмітку

В Ізмаїлі витратять 2 мільйони на дорожню розмітку

Управління житлово-комунального господарства Ізмаїльської міської ради Ізмаїльського району Одеської області оголосило тендер для пошуку, компанії якій заплатять за послуги з нанесення розмітки полотна доріг міста.

Про це повідомили у системі електронних закупівель Prozorro.

Аукціон з очікуваною вартістю закупівлі в 2 мільйони гривень відбудеться 23 лютого, а роботи слід заверши30 вересня. 

Також Служба автомобільних доріг в Одеській області провела тендер для обрання підрядника, якому заплатять за будівництво автомобільної дороги загального користування державного значення М-28 Одеса – Южний – /М-14/ з під’їздами (під’їзд до Одеського морського порту).

Регіональний ландшафтний парк "Тилігульський" оголосив новий тендер для обрання компанії, якій заплатить за реконструкцію з’єднувального каналу між Тилігульським лиманом і Чорним морем на території колишнього Комінтернівського району Одеської області.

Арцизька міська рада планує встановити систему охоронно-попереджувальної сигналізації з відео спостереженням на вулицях громади.

Акціонерне товариство «Укрпошта» в особі одеської дирекції оголосило два тендери для обрання компаній, яким заплатять за послуги з перевезення пошти внутрішньорегіональними поштовими маршрутами.

Поділитися