02 травня 2021 р. 11:04

В Болграді відремонтують трубопровід майже за три мільйони без аукціону

В Болграді відремонтують трубопровід майже за три мільйони без аукціону

Комунальне підприємство Болградської міської ради "Горводоканал" оголосив тендер для обрання підрядника, якому заплатять за реконструкцію діючого міського трубопроводу питної води по вул. Заводська в Болграді.

Про це йдеться в системі електронних закупівель Prozorro.

Трубу ремонтуватимуть на ділянці від вулиці Училищна до вулиці Поштова. Аукціон з очікуваною вартістю закупівлі в 2 мільйони 833,4 тисячі гривень відбудеться 12 травня. 

При цьому передбачається проведення закупівлі за спрощеною процедурою як допорогової, тож не виключено, що переможцем стане єдиний учасник.

Нагадаємо, Відділ капітального будівництва житлово-комунального господарства, комунального майна Авангардівської селищної ради вдруге оголосив новий тендер для обрання компанії, яка добудує загальноосвітню школу ІІ-ІІІ ступенів Авангардівського НВК «Дошкільний навчальний заклад (дитячий садок) - загальноосвітня школа І ступеня» на вулиці Добрянського, 26а в смт Авангард. 

Військова частина А2238 оголосила два тендери для обрання підрядника, якому заплатять за капітальне будівництво та капітальний ремонт споруд на складах військових містечок № 111 та №14.

Поділитися