25 листопада 2021 р. 12:07

В Арцизі відремонтують міжшкільний комбінат за 40 мільйонів

В Арцизі відремонтують міжшкільний комбінат за 40 мільйонів

Департамент капітального будівництва та дорожнього господарства Одеської обладміністрації оголосив тендер на капітальний ремонт Арцизького міжшкільного навчально-виробничого комбінату. 

Відповідна інформація опублікована на порталі Prozorro.

Аукціон запланований на 10 грудня поточного року. Роботи мають бути завершені до 1 вересня 2022 року. Їх початкова вартість - 40 млн 242 тис. 839,20 грн.

В вимогах технічної документації прописаний демонтаж старої будівлі, огорожі, комунікацій. Переможець торгів також має звести два пости охорони, прокласти водопровід та каналізацію, встановити систему освітлення та ін. Біля об'єкта з'являться спортивні майданчики з біговою доріжкою, зелені насадження, малі архітектурні форми - альтанка, лави та ін.

Раніше управління капітального будівництва Ізмаїльської міськради Одеської області підбило підсумки відкритих торгів на проведення капітального ремонту адміністративної будівлі міської ради. Переможцем стало місцеве мале приватне підприємство «Измаилстрой», яке запропонувало ціну у 5,4 млн грн. Це на 22,6 тис. грн. менше за максимально можливу вартість контракту, йдеться у повідомленні на сайті Prozorro.

Управління капітального будівництва Одеської міської ради оголосило тендер для пошуку підрядника, якому заплатять за  капітальний ремонт елементів благоустрою та стадіону школи № 31.

Раніше управління капітального будівництва Одеської міської ради оголосило тендер для обрання підрядника, якому заплатять за капітальний ремонт Одеської початкової школи №64 за понад 25 мільйонів гривень.

Поділитися