17 вересня 2021 р. 13:26

У жовтні-листопаді з молотка планують пустити два морських порти

У жовтні-листопаді з молотка планують пустити два морських порти

Українські та іноземні інвестори зможуть узяти участь в онлайн-аукціонах з приватизації Білгород-Дністровського та Усть-Дунайського морських портів та оренди трьох великих об’єктів у морських гаванях Одещини у жовтні-листопаді.

Про це заявив 16 вересня керівник регіонального відділення Фонду державного майна України Олександр Славський на VІ Міжнародному інвестиційному бізнес-форумі Odesa 5T Investment Promotion Forum, повідомляє кореспондент «Укрінформу».

«Услід за продажем з відкритих торгів майнового комплексу заводу «Одесавинпром» ми готуємось провести у жовтні-листопаді аукціон з приватизації Білгород-Дністровського та Усть-Дунайського морських портів, а також передати в оренду великі об’єкти у двох інших морських гаванях», - зазначив Славський.

За його словами, ФДМУ також готує до приватизації порт Скадовськ.

Славський уточнив, що до передачі в оренду Фонд підготував три великі об’єкти в Одеському та Чорноморському морських портах. Зокрема, буде здано в оренду через аукціон портовий об’єкт площею понад 100 тис. кв. метрів у Чорноморську та два менші за площею об’єкти в Одеському порту.

Нагадаємо, участь в онлайн-аукціоні з приватизації цілісного майнового комплексу «Одесавинпром» взяли 12 підприємств, а ціна об'єкта зросла у 3,6 раза — з 65 мільйонів 319 тисяч 289 гривень до 234,9 мільйона гривень.

Фонд державного майна України планує 28 вересня провести аукціон з приватизації єдиного майнового комплексу державного підприємства ремонтно-будівельна дільниця «Агрос».

Онлайн-аукціон з приватизації окремого майна Державної установи «Південна виправна колонія № 51» в Одесі відбудеться 17 вересня. 

Поділитися