17 жовтня 2021 р. 17:59

У селі під Одесою за 10 мільйонів відремонтують шкільний стадіон

У селі під Одесою за 10 мільйонів відремонтують шкільний стадіон

Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Нерубайської сільради Одеського району шукає виконавця робіт з капітального ремонту стадіону у Холодній Балці.

Така інформацію опублікована на сайті публічних закупівель Prozorro.

Холодна Балка - село, що розташоване на березі Хаджибейського лиману. Раніше належало до Біляївського району. На його території, зокрема, працює неврологічне відділення санаторію. 

Стадіон, про який йдеться, належить загальноосвітній школі І-ІІІ ступеню. Вартість робіт - 10 млн 092 тис. 292,24 грн. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 29 жовтня. Аукціон відбудеться в той самий день. 

Відповідно до тендерної документації, переможець зобов'язаний виконати роботи з облаштування бігової доріжки, футбольного поля, покриття за воротами. Обов'язковою умовою є встановлення дренажу і спортивного інвентаря (футбольні ворота із сіткою і кутові прапорці). 

Цікаво, що капітальний ремонт має бути завершений до 31 грудня поточного року, тобто менше, ніж за 2 місяці після аукціону. 

Нагадаємо, управління Одеської обласної ради з майнових відносин оголосило тендер на розробку природоохоронної документації у сфері оцінки впливу на довкілля по об’єкту з реконструкції злітно-посадкової смуги, майданчиків, зовнішнього освітлення, світлосигнальної системи, паркану там благоустрою території КП «Аеропорт Ізмаїл». Про це йдеться на сайті госзакупівель Prozorro.

Служба автомобільних доріг Луганської області провела тендер для обрання компанії, якій заплатять за капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Т-13-02 Контрольно-пропускний пункт «Танюшівка» - Старобільськ – Бахмут в Луганській області. Переможцем визнали «ОНУР Конструкціон Інтернешнл», яке погодилося працювати за 1 мільярд 531 мільйон 208,6 тисяч гривень. 

Сергіївська селищна рада оголосила тендер для пошуку організації, що здійснить капітальний ремонт зовнішнього освітлення в селі Курортне та в селі Приморське Сергіївської ОТГ Білгород-Дністровського району Одеської області. Відповідне розпорядження оприлюднене в системі електронних закупівель Prozorro.

Поділитися