24 грудня 2021 р. 15:01

Труханов розпорядився виділити понад 200 тисяч гривень на новорічну виставу

Труханов розпорядився виділити понад 200 тисяч гривень на новорічну виставу

Одеський міський голова Геннадій Труханов розпорядився виділити кошти на матеріально-технічне та організаційне забезпечення проведення заходів у рамках святкування Нового 2022 року та Різдва Христового.

Відповідне розпорядження оприлюднила пресслужба мерії.

Зокрема, Департамент культури та туризму Одеської міської ради спільно з Комунальною установою «Одеський муніципальний театр духової музики імені народного артиста України О. Саліка» отримають 220 тисяч гривень, з яких:

  • Послуги з розробки та впровадження сюжетної лінії проєкту новорічної вистави - 49 тисяч 998 гривень;
  • Послуги з оренди карнавальних костюмів - 49 тис. 995 грн;
  • Послуги з розробки відеоряду - 14,2 тис. грн;
  • Послуги зі створення анімаційного відео в 3D-форматі - 23,3 тис. грн;
  • Послуги з декорування зали та сцени - 49 тис. 990 грн;
  • Послуги з оренди штучних виробів - 7 тис. 717 грн;
  • Послуги анімації для дітей - 24,8 тис. грн. 

Гроші виділяються у межах загальних призначень, затверджених за напрямом «Культура і мистецтво» у бюджеті Одеської міської територіальної громади на 2021 рік.

Нагадаємо, найдорожчим святкування Нового року буде для мешканців Одеси та Запоріжжя, де місцева влада виділила 12,7 мільйонів та 10,5 мільйонів гривень відповідно.

У рейтингу популярності внутрішніх авіаперельотів перше місце посів Київ, на другому – Львів, на третьому місці – Запоріжжя, а далі за ними за частотою запитів опинилися бронювання авіаквитків до Одеси (4) та Дніпра (5).

Державними лісогосподарськими підприємствами Одещини, враховуючи попит минулих років, заплановано реалізувати близько 20 тисяч штук новорічних ялинок.

На святкування Нового року та Різдва в Одесі минулого року витратили 3 млн 422 тис. 522 гривень. Також Департамент міського господарства оприлюднив список спеціалізованих майданчиків, на яких можна залишити або поміняти на солодощі новорічні дерева.

Поділитися