01 серпня 2021 р. 14:55

Служба автодоріг заплатить понад 250 мільйонів за ремонт траси на кордоні з Молдовою

Служба автодоріг заплатить понад 250 мільйонів за ремонт траси на кордоні з Молдовою

Служба автомобільних доріг в Одеській області виступила замовником ремонту автодороги в Болградському районі, повідомив сайт публічних закупівель ProZorro.

Йдеться про "поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Т-16-32 Контрольно-пропускний пункт "Нові Трояни" - Кубей на ділянці км 0+000 - км 12+138".

Очікувана вартість закупівлі склала 266 млн 249 тис. 461 грн.

Документи приймаються до 31 серпня 2021 року. Аукціон відбудеться 6 жовтня.

Розрахунки з підрядником відбуватимуться поетапно на умовах післяоплати. 

Окрім основних робіт з ремонту, переможець конкурсних торгів зобов'язаний встановити освітлення, побудувати зупинкові майданчики, майданчики для відстою автотранспорту, автопавільйони і 2 туалети.

У проєкті договору визначено гарантійні терміни експлуатації, зокрема:

  • водопропускні труби  -  6 років;
  • земляне полотно - 10 років;
  • основа дорожнього одягу - 10 років;
  • покриття із асфальтобетонних сумішей - 5 років;
  • покриття з фігурного елементу мощення - 5 років;
  • покриття із щебенево-мастикових асфальтобетонних сумішей - 7 років;
  • поверхнева обробка  - 3 роки;
  • розмітка фарбою 1 рік, пластиком - 3 роки, полімерна стрічка - 5 років, тимчасова - 6 місяців.

Нагадаємо, начальник Служби автомобільних доріг в Одеській області Дмитро Рибалка під час робочої наради в обладміністрації повідомив, що завершується відбір проєктів на капітальний ремонт автомобільної дороги Київ-Одеса. Реалізація передбачається за кошти  Європейського банку реконструкції та розвитку.

Служба автомобільних доріг в Одеській області втретє оголосила тендер для обрання підрядника, якому заплатять за поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення. Як зазначається в системі електронних закупівель Prozorro, йдеться про дорогу Т-16-43 Кордон Молдови-Фараонівка-Сарата-Дивізія - Т-16-10. 

Внаслідок надмірних опадів у вигляді дощу на ділянці автомобільної дороги М-05 Київ – Одеса біля села Троїцьке (Подільський район) виник зсув ґрунту та деформації дорожнього покриття внаслідок затяжних дощів.

Поділитися