09 лютого 2021 р. 14:01

Сільська рада на Одещині придбала автівку за мільйон гривень

Сільська рада на Одещині придбала автівку за мільйон гривень

Куяльницька сільська рада Подільського району Одеської області уклала угоду про придбання автомобілю Skoda Kodiaq в компанії "Базіс авто" за 1 мільйон 293,5 тисячі гривень. 

Про це повідомляється в системі електронних закупівель Prozorro.

В автівки буде шкіряний салон, підігрів передніх і задніх сидінь. Також позашляховик буде обладнаний преміальною звуковою системою і LED-освітленням салону. 

В аукціоні взяли участь дві компанії - окрім переможця приватне акціонерне товариство "Метек". 

Компанія "Базіс авто" належить Олександру Кауфману. Можливо, брату відомого олігарха Бориса Кауфмана, принаймні в бізнесменів однакові по батькові - Рафаїлович. 

При цьому у власності сільради вже є легковий автомобіль Toyota Camry. Навіщо знадобився дорогий позашляховик, відповідальна за проведення закупівлі Інеса Левицька коментувати відмовилася, зазначає Центр журналістських розслідувань.

Нагадаємо, Служба автомобільних доріг в Одеській області провела тендер для обрання підрядника, якому заплатять за будівництво автомобільної дороги загального користування державного значення М-28 Одеса – Южний – /М-14/ з під’їздами (під’їзд до Одеського морського порту).

Арцизька міська рада планує встановити систему охоронно-попереджувальної сигналізації з відео спостереженням на вулицях громади.

Акціонерне товариство «Укрпошта» в особі одеської дирекції оголосило два тендери для обрання компаній, яким заплатять за послуги з перевезення пошти внутрішньорегіональними поштовими маршрутами. 

Поділитися