26 лютого 2021 р. 14:13

Ремонт ще однієї ділянки траси на Одещині коштуватиме 110 мільйонів гривень

Ремонт ще однієї ділянки траси на Одещині коштуватиме 110 мільйонів гривень

Служба автомобільних доріг в Одеській області оголосила тендер для відбору підрядника, якому заплатять за реконструкцію автомобільної дороги загального користування державного значення Р-55 Одеса - Вознесенськ - Новий Буг. 

За даними системи електронних закупівель Prozorro, цього разу за реконструкцію трьох кілометрів цієї траси пропонують 110 мільйонів 132,3 тисячі гривень.

Роботи компанія має завершити до 31 грудня 2022 року. Ця траса стала однією з тих, на ремонт яких виділяли гроші з «ковідного» фонду.

Гроші з «ковідного» фонду тоді витрачали на ремонт таких доріг: 

  • Т-16-27 контрольно-пропускний пункт «Серпневе-Тарутине-Арциз-Сарата»,
  • Р-33 Вінниця -Турбів – Гайсин – Балта – Велика Михайлівка - /М-16/, 
  • Т-16-08 Болград - Кубей - Арциз, мосту через Хаджибейський лиман, автомобільної дороги Одеса-Київ,
  • Р-55 Одеса - Вознесенськ - Новий Буг.     

Нагадаємо, Служба автомобільних доріг в Одеській області оголосила тендер для обрання підрядника, якому заплатять за капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Н-33 Одеса -Білгород-Дністровський – Монаші-/М-15/ з під'їздом до порту Чорноморськ. 

В січні цього року бюджетна комісія Одеської ради погодила пропозицію Одеської обласної державної адміністрації щодо переліку та співфінансування об'єктів будівництва, серед яких розробка проєктної документації на реконструкцію автомобільної дороги загального користування державного значення Н-33 Одеса – Білгород-Дністровський – Монаші – /М-15/ з під`їздом до порту Чорноморськ. 

Нагадаємо також, що у вересні 2020 року Служба автомобільних доріг в Одеській області презентувала два варіанти транспортної розв’язки «Два стовпи» на автомобільній дорозі М-28 Одеса – Южне (обхід м. Одеси).

Раніше Служба автомобільних доріг в Одеській області оголосила тендер для обрання підрядника, якому заплатять за капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення М-05 Київ – Одеса – міст через Хаджибейський лиман.

Поділитися