07 травня 2021 р. 11:14

Ремонт на одеській вулиці відбудеться попри незадоволення торговців

Ремонт на одеській вулиці відбудеться попри незадоволення торговців

З 7 травня по 15 червня 2021 року припинено рух транспорту вулицею Катерининською між Пантелеймонівською і Новощіпним рядом. Про це повідомив офіційний сайт Одеської міської ради. 

Причини дві - ремонт дорожнього покриття й ліквідація стихійної торгівлі. 

Нагадаємо, що раніше голова Приморської райадміністрації Одеської міської ради Марат Корольов повідомив про надання приписів особам, що здійснювали реалізацію товарів на зазначеній ділянці, з вимогою залишити її. Адже стіхійна торгівля, яка велася прямо на проїжджій частині, заважала ремонту.  Корольов додав, що вулиця перетворилась на філію промринку "7 кілометр", водночас підприємці, що мають дозвіл, зможуть тимчасово торгувати у підземному переході. 

А 5 травня обурені представники торговельної спільноти, які працюють коло ринку "Привоз", влаштували акцію протесту і  заблокували рух автотранспорту та трамваїв. Згодом вони піддалися на умовляння поліцейських та звільнили проїжджу частину. 

Як бачимо, міська влада не піддалася на тиск. Ремонт має розпочатися, а незаконні споруди для торгівлі, вірогідно, знесуть.

Нагадаємо, Усатівська сільська рада  Одеського району Одеської області оголосила тендер для пошуку компанії, яка зробить капітальний ремонт тротуару на одній з вулиць села за 2 млн грн. 

Кредит на 630 мільйонів на ремонт доріг області Одеська облдержадміністрація планує гасити за рахунок субвенцій

Служба автодоріг України в Одеській області заперечує, що має ремонтувати греблю Хаджибейського лиману та взагалі відповідає за неї. 

 

Поділитися