11 березня 2021 р. 11:24

Припортовий завод сплатить за аудит майже два мільйони

Припортовий завод сплатить за аудит майже два мільйони

Публічне акціонерне товариство "Одеський припортовий завод" планує укласти угоду із товариством з обмеженою відповідальністю "Бейкер Тіллі Україна" про проведення обов’язкової аудиторської перевірки за 2020 рік.

Про це йдеться в системі електронних закупівель Prozorro.

Згідно з системою, аукцион не проводили, а скористалися спрощеною допороговою закупівлею. Тож у компанії не було конкурентів, а в разі укладання угоди вона має отримати 1 мільйон 890 тисяч гривень. 

Згідно з даними Міністерства юстиції ТОВ "Бейкер Тіллі Україна" засновано в Києві. Кінцеві бенефіціарні власники: 

  • Олександр Почкун, 
  • Сергій Кесарєв,
  • Олександра Звєрєва, 
  • Володимир Мукомела.  

Для кращого перегляду відкрийте зображення у "новому вікні" 

Нагадаємо, Фонд держмайна (ФДМ) України спільно з радником завершив три етапи підготовки до приватизації "Одеського припортового заводу" (ОПЗ) із п'яти, тож сподівається провести продаж до кінця року.

Продати підприємство намагаються вже кілька років. У червні минулого року державна нафтова компанія Азербайджану SOCAR повідомила про намір взяти участь у майбутній приватизації ВАТ «Одеський припортовий завод». 

Раніше у листопаді 2019 року голова Фонду державного майна України Дмитро Сенниченко повідомляв, що очікуваний час продажу ПАТ «Одеський припортовий завод» - кінець 2020 року, в той час велися роботи з підготовки об'єкта до продажу.

У серпні того ж року радник з приватизації Ребвар Берзінджі заявив, що основною причиною невдалих спроб приватизації Одеського припортового заводу є відсутність політичної волі, а другий відсутність розуміння того, що робити з боргами підприємства.

У липні Фонд державного майна визначився із інвестиційними радниками на відібрані об'єкти великої приватизації.

У травні 2018 року нова стартова ціна Одеського припортового заводу складала суму еквівалентну 54 мільйонам доларів США.

Поділитися