07 квітня 2021 р. 15:28

"Одесміськелектротранс" купить обшивку для кабіни трамваю за 12 мільйонів

"Одесміськелектротранс" купить обшивку для кабіни трамваю за 12 мільйонів

Комунальне підприємство "Одесміськелектротранс" оголосило тендер для обрання постачальника комплектів обшивки й елементів для облаштування екстер’єру та інтер’єру салону та кабіни трамваю.

Про це повідомили у системі електронних закупівель Prozorro.

За даними системи йдеться про матеріали, що підлягають встановленню при проведені капітального ремонту з переобладнанням трамвайного вагону.

Загалом пропонується придбати шість об'єктів за 12,7 мільйонів гривень. Аукціон має відбутися 14 червня, а постачання необхідного обладнання до 31 грудня 2021 року. 

Між тим в мерії повідомили про те, що випустили третій трисекційний вагон «Odissey max». Новий трамвай протягом 10-14 днів буде проходити обкатку. 

Після обкатки трамвай, як і його попередник, працюватиме на маршруті №7, що зв'язує вул. Паустовського (селище Котовського) з центром міста. Сьогодні на цьому маршруті вже працюють спарені вагони. Трисекційний вагон дозволить істотно розвантажити цей напрямок у години пік.

Перший же «Odissey max» обслуговує чорноморський напрямок - маршрут №26.

Нагадаємо, обмеження "червоної зони" карантина почали діяти в Одесі та Одеській області та вже завдають незручності для жителів. Так, в Одесі, наприклад, з'явилися великі черги на трамвайних зупинках, а маршрутних таксі, за спостереженням містян, значно поменшало.

Одеський муніципалітет планує вже цього року відкрити рух маршрутом «Північ-Південь», яким курсуватимуть нові трамвайні вагони. 

Поділитися