20 травня 2021 р. 13:22

Одеським судам за борги можуть відімкнути світло

Одеським судам за борги можуть відімкнути світло

Акціонерне товариство «ДТЕК Одеські електромережі» припинило електропостачання Територіального управління Державної судової адміністрації в Одеській області.

Про це повідомили в управлінні. 

Відключили електропостачання судовій адміністрації за борги, тож за даними управління, існує ризик відключення від енергопостачання судових установ області, що призведе до зупинення відправлення ними правосуддя. 

Для збільшення відкрийте зображення в новому вікні.

Нагадаємо, у квітні стало відомо, що Державне підприємство "Інформаційні судові системи" має велику кредиторську заборгованість та опинилося на грані банкрутства, через що в судів може виникнути проблема із сповіщенням учасників процесу.

У грудні минулого року п'ять судів Одеської області припинили відправлення поштової кореспонденції через брак коштів та борги перед «Укрпоштою», суд пропонує сторонам використовувати інші способи отримання інформації.

Також п'ятий апеляційний адміністративний суд в Одесі з 26 жовтня повністю припинив відправку поштової кореспонденції через заборгованість перед «Укрпоштою» та брак фінансування.

Поділитися