12 липня 2021 р. 13:26

Одеський виконком терміново збереться на засідання через сиріт

Одеський виконком терміново збереться на засідання через сиріт

Виконавчий комітет Одеської міської ради вирішив зібратися на позачергове засідання 15 липня. Мета - затвердження рішення міської комісії з формування пропозицій стосовно потреби у спрямуванні субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проєктні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа та визначення дітей, яким буде придбано житло або призначено грошову компенсацію.

Про це повідомили у пресслужбі Одеської міської ради. 

Як пояснили в муніципалітеті, справа в тому, що набула чинності постанова Кабміну, згідно з якою до 18 липня необхідно надати списки дітей, які стоять на квартирному обліку. Засідання комісії, яка розглядала списки, відбулось минулого тижня. Тож виконком повинен затвердити рішення комісії до терміну встановленого урядом.

Зазначимо, що 22 липня має відбутися чергове засідання виконавчого комітету, а на 28 липня запланована сесія міської ради. 

Цікаво, що рік тому виконком також збирався на позачергове засідання з аналогічного питання і також в липні. Тоді засідання запланували на 11 годину, проте через затягнення часу засідання оперативного дистанційного штабу в Одеській міськраді трансляція і власне робота виконкому вчасно не розпочалися.

 

Поділитися