27 квітня 2021 р. 19:34

Одеські дорожні гіганти розіграли мільярдний тендер на Харківщині

Одеські дорожні гіганти розіграли мільярдний тендер на Харківщині

Служба автомобільних доріг у Харківській області провела тендер для обрання підрядника, якому заплатять за поточний середній ремонт 54 кілометрів автомобільної дороги загального користування державного значення Т-21-03 Харків – Золочів – контрольно-пропускний пункт "Олександрівка".

Про це повідомили в системі електронних закупівель Prozorro. 

Аукціон відбувся 27 квітня за участю двох компаній: ТОВ "Автомагістраль-Південь" та ТОВ "Ростдорстрой", хоча охочих було чотири. Зокрема, участь в аукціоні бажали взяти товариство з обмеженою відповідальністю "Онур Конструкціон Інтернешнл" та Fermak Insaat Taahhut Anonim Sirketi, проте їх не допустили. "Ростдорстрой" також допустили не одразу.

Результатом аукціону стало визнання переможцем ТОВ "Автомагістраль-Південь", яке погодилося працювати за 1 мільярд 175 мільйонів 999 тисяч 999 гривень, тобто на гривню дешевше конкурента.  

Власниками ТОВ "Автомагістраль-Південь" є одесити Валерій Коротков та Олег Наливаний.

Нагадаємо, раніше ці дві компанії розіграли півмільярдний тендер Служби автомобільних доріг в Одеській області. Переможцем обрали саме ТОВ «Автомагістраль-Південь» і також на другому кроці аукціоні. 

Одеський міський голова Геннадій Труханов підписав розпорядження про тимчасове закриття руху автотранспорту по Деволанівському узвозу від вул. Єврейської до Карантинного узвозу. 

Антимонопольний комітет України на засіданні прийняв рішення у справах про порушення, що полягали у придбанні компанією «Üttema Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság» (Угорщина, м. Вечеш) двох українських компаній - ПП «Київшляхбуд» (м. Київ) та ТОВ «Ростдорстрой» (м. Одеса) без отримання дозволів на концентрації. 

Одеський міський голова Геннадій Труханов підписав розпорядження про тимчасове закриття руху автотранспорту по вул. Преображенській на ділянці від вулиці Пантелеймонівської до вулиці Новощіпний ряд. Про це повідомили у пресслужбі муніципалітету. В розпорядженні повідомляється, що перекриття діє з 15 квітня по 1 вересня.

Поділитися